Särkeekö, vihlooko? Nyt hammaslääkäriin…

Tervetuloa hakemistoon, joka auttaa sinua löytämään lähimmän hammaslääkärin (mutta toistaiseksi vain Suomen alueelta).


Tämä hammaslääkäri vaikuttaa Nyt hammaslääkäriin! -hakemiston havaintojen mukaan lopettaneen toimintansa, muuttaneen uuteen osoitteeseen, tai vaihtaneen nimeään. Tämä esittelysivu säilyy esillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon toiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi sunnuntaina 26. päivä kesäkuuta 2016.)

Hammaslääkäri Else Konttila

Vastaanotto lopetettiin huhtikuussa 2016.

Tämä hammaslääkärin vastaanotto sijaitsee Siikajoen Ruukissa, osoitteessa Siikasavontie 4 B.

PlusTerveydessä tehdään esimerkiksi hammastarkastuksia, hampaiden röntgentutkimuksia ja paikkauksia, juurihoitoja, myös suun terveyden edistämistä, hoidetaan iensairauksia mm. poistamalla hammaskivi, hoidetaan purentavaivoja ja tehdään suukirurgisia toimenpiteitä. Myös oikomishoidot, proteettinen hoito, laboratoriotutkimukset ja näytteenotot.

  • Paikkakunta:
  • Alue:
  • Nettisivut: Hammaslääkärillä ei ole nettisivuja.
  • Osoite: Siikasavontie 4 B, 92400 Ruukki, Siikajoki
  • Puhelinnumero: 08 271 386. Soita:
  • Maksutapoja ei ole tiedossa.
  • Esittelysivua on katseltu: tähän mennessä 1948 kertaa
  • Tiedot päivitetty: kesäkuussa 2016 (2460 päivää sitten)

Nyt hammaslääkäriin! -hakemisto ei vastaa tämän Hammaslääkäri Else Konttilasta kertovan hammaslääkärin karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Hammaslääkärille annetut mielipiteet:

Xxxxx 26. kesäkuuta 2016

Jäänyt ansaitulle eläkkeelle

Yyyyyy 26. kesäkuuta 2016

Siis lopettanut vastaanoton 1.4. 2016 alkaen

Petri 26. kesäkuuta 2016

Kiitos ilmoituksesta X ja Y!

(On syytä huomioida, että tällä lomakkeella lähetetyt viestit päätyvät julkisiksi: kuka tahansa voi lukea ne. Jos haluat mieluummin lähettää Nyt hammaslääkäriin! -hakemiston tekijälle yksityisesti viestin, käytä palautelomaketta.)

Puuttuuko hakemistosta jonkin alan yrityksen tiedot? Voit halutessasi lähettää siitä vinkin palautelomakkeella. Tietojen pitäminen esillä tässä hakemistossa on maksutonta.


Alkuun