Särkeekö, vihlooko? Nyt hammaslääkäriin…

Tervetuloa hakemistoon, joka auttaa sinua löytämään lähimmän hammaslääkärin (mutta toistaiseksi vain Suomen alueelta).


Oral Hammaslääkärit, Porvoo

Oralin Porvoon-toimipiste on avoinna maanantaisin kello 8–20, tiistaisin 7.30–19, keskiviikkoisin 7.30–17.30, torstaisin sekä perjantaisin 7.30–20. Viikonloppuisin suljettu, joskin nykyisin myös lauantaisin on mahdollista käydä hammaslääkärissä, mutta lauantain aikoja on vain muutaman kerran kuukaudessa.

Palveluihin kuuluu esimerkiksi esteettinen hammashoito, implantit, suu- ja leukakirurgia, hampaan poisto, juurihoito, protetiikka, hampaiden tarkastus, paikkaus ja valkaisu, hammaskiven poistaminen, hammaslaminaatit, iensairauksien hoito, suuhygienistin palvelut, röntgen/kuvantaminen, myös ikääntyneiden ja pelkopotilaiden sekä lasten hoitaminen. Nukutushammashoitokin on mahdollista.

  • Paikkakunta:
  • Alue:
  • Nettisivut: https://www.oral.fi/Toimipisteet/hamma…
  • Osoite: Näsin koulukatu 2, 06100 Porvoo
  • Puhelinnumero: 010 400 3400. Soita:
  • Sähköpostiosoite:
  • Maksutavat: Pankkikortti, luottokortti ja Oral-rahoitus
  • Esittelysivua on katseltu: tähän mennessä 3034 kertaa
  • Tiedot päivitetty: kesäkuussa 2017 (2114 päivää sitten)

Nyt hammaslääkäriin! -hakemisto ei vastaa tämän Porvoon Oralista kertovan hammaslääkärin karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

"Oral Hammaslääkärit, Porvoo" on saanut pisteet 7,3 yhteensä 10 pisteestä. Se on arvosteltu 3 kertaa.

Hammaslääkärille annetut mielipiteet:

Pete 08. kesäkuuta 2017

Kaikki sujui ensimmäisellä käynnillä hyvin, joskin vielä on toinenkin aika varattu…

Pete 21. kesäkuuta 2017

Kaikki sujui toisellakin käynnillä hyvin. Full points. :-]

(On syytä huomioida, että tällä lomakkeella lähetetyt viestit päätyvät julkisiksi: kuka tahansa voi lukea ne. Jos haluat mieluummin lähettää Nyt hammaslääkäriin! -hakemiston tekijälle yksityisesti viestin, käytä palautelomaketta.)

Puuttuuko hakemistosta jonkin alan yrityksen tiedot? Voit halutessasi lähettää siitä vinkin palautelomakkeella. Tietojen pitäminen esillä tässä hakemistossa on maksutonta.


Alkuun