Särkeekö, vihlooko? Nyt hammaslääkäriin…

Tervetuloa hakemistoon, joka auttaa sinua löytämään lähimmän hammaslääkärin (mutta toistaiseksi vain Suomen alueelta).


Oma Hammaslääkärisi, Palokunnankatu

Hämeenlinnassa sijaitseva Oma Hammaslääkärisi -vastaanotto tarjoaa hammashoidollisia palveluita, kuten suuhygienistipalvelut, työpaikkahammashuollon, implantit, röntgenkuvaukset, tarkastukset ja yleishammashoidon, hampaiden valkaisun, keraamiset CEREC-paikkaukset, oikomishoidon ja nukutushammashoidon.

Päivystys on ma–pe kello 8–20. Viikonloppuisin suljettu.

Nyt hammaslääkäriin! -hakemisto ei vastaa tämän Hämeenlinnan Omasta Hammaslääkäristäsi kertovan hammaslääkärin karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Onko sinulla kokemuksia Hämeenlinnan Omasta Hammaslääkäristäsi?

(On syytä huomioida, että tällä lomakkeella lähetetyt viestit päätyvät julkisiksi: kuka tahansa voi lukea ne. Jos haluat mieluummin lähettää Nyt hammaslääkäriin! -hakemiston tekijälle yksityisesti viestin, käytä palautelomaketta.)

Puuttuuko hakemistosta jonkin alan yrityksen tiedot? Voit halutessasi lähettää siitä vinkin palautelomakkeella. Tietojen pitäminen esillä tässä hakemistossa on maksutonta.


Alkuun