Särkeekö, vihlooko? Nyt hammaslääkäriin…

Tervetuloa hakemistoon, joka auttaa sinua löytämään lähimmän hammaslääkärin (mutta toistaiseksi vain Suomen alueelta).


Oma Hammaslääkärisi, Forum

Forumissa sijaitseva Oma Hammaslääkärisi on kiinteistön viidennessä kerroksessa. Toimipiste tunnettiin aikaisemmin Mehiläisen Forum-toimipisteenä. Palveluihin kuuluu implanttien, oikomishoitojen, suukirurgian, suuhygienistipalveluiden, esteettisen hammashoidon, röntgenkuvausten, hammastarkastusten, yleishammashoidon, hampaiden valkaisun, 3D-kartiokeilatutkimusten lisäksi lasten hammashoito.

Päivystys on ma–to kello 8–20 ja perjantaisin 8–16. Suun perustutkimus maksaa 59€ ennen Kelan korvausta. Kela-korvauksen jälkeen em. kustannus on 43,5€.

  • Paikkakunta:
  • Alue:
  • Nettisivut: http://omahammaslaakarisi.fi/fi/toimip…
  • Osoite: Mannerheimintie 20 B, 5. krs, 00100 Helsinki
  • Puhelinnumero: 010 273 8240. Soita:
  • Maksutapoja ei ole tiedossa.
  • Esittelysivua on katseltu: tähän mennessä 10206 kertaa
  • Tiedot päivitetty: heinäkuussa 2015 (2791 päivää sitten)

Nyt hammaslääkäriin! -hakemisto ei vastaa tämän Forumin Omasta Hammaslääkäristäsi kertovan hammaslääkärin karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

"Oma Hammaslääkärisi, Forum" on saanut pisteet 8,5 yhteensä 10 pisteestä. Se on arvosteltu 2 kertaa.

Onko sinulla kokemuksia Forumin Omasta Hammaslääkäristäsi?

(On syytä huomioida, että tällä lomakkeella lähetetyt viestit päätyvät julkisiksi: kuka tahansa voi lukea ne. Jos haluat mieluummin lähettää Nyt hammaslääkäriin! -hakemiston tekijälle yksityisesti viestin, käytä palautelomaketta.)

Puuttuuko hakemistosta jonkin alan yrityksen tiedot? Voit halutessasi lähettää siitä vinkin palautelomakkeella. Tietojen pitäminen esillä tässä hakemistossa on maksutonta.


Alkuun