Särkeekö, vihlooko? Nyt hammaslääkäriin…

Tervetuloa hakemistoon, joka auttaa sinua löytämään lähimmän hammaslääkärin (mutta toistaiseksi vain Suomen alueelta).


PlusTerveys Koskensuu ja TempoDent

Nämä PlusTerveys-vastaanotot sijaitsevat Tampereella osoitteessa Hämeenkatu 15 A, 3. kerros. Ajanvarausnumerot ovat 03 223 1229 ja 010 322 9611.

PlusTerveydessä tehdään esimerkiksi hammastarkastuksia, hampaiden röntgentutkimuksia ja paikkauksia, juurihoitoja, myös suun terveyden edistämistä, hoidetaan iensairauksia mm. poistamalla hammaskivi, hoidetaan purentavaivoja ja tehdään suukirurgisia toimenpiteitä. Myös oikomishoidot, proteettinen hoito, laboratoriotutkimukset ja näytteenotot.

  • Paikkakunta:
  • Alue:
  • Nettisivut: https://www.plusterveys.fi/klinikka/pl…
  • Osoite: Hämeenkatu 15 A, 3. krs, 33100 Tampere
  • Puhelinnumero: 03 223 1229. Soita:
  • Maksutapoja ei ole tiedossa.
  • Esittelysivua on katseltu: tähän mennessä 2259 kertaa
  • Tiedot päivitetty: elokuussa 2015 (2788 päivää sitten)

Nyt hammaslääkäriin! -hakemisto ei vastaa tämän Koskensuun ja/tai TempoDentin PlusTerveydestä kertovan hammaslääkärin karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

"PlusTerveys Koskensuu ja TempoDent" on saanut pisteet 8,2 yhteensä 10 pisteestä. Se on arvosteltu 19 kertaa.

Hammaslääkärille annetut mielipiteet:

Maria Kiiskinen 18. lokakuuta 2017

Aivan loistavaa, iloista, asiantuntevaa ja kivutonta palvelua (Marina Casas ja hänen avustava henkilönsä).
Suosittelen lämpimästi!

(On syytä huomioida, että tällä lomakkeella lähetetyt viestit päätyvät julkisiksi: kuka tahansa voi lukea ne. Jos haluat mieluummin lähettää Nyt hammaslääkäriin! -hakemiston tekijälle yksityisesti viestin, käytä palautelomaketta.)

Puuttuuko hakemistosta jonkin alan yrityksen tiedot? Voit halutessasi lähettää siitä vinkin palautelomakkeella. Tietojen pitäminen esillä tässä hakemistossa on maksutonta.


Alkuun