Särkeekö, vihlooko? Nyt hammaslääkäriin…

Tervetuloa hakemistoon, joka auttaa sinua löytämään lähimmän hammaslääkärin (mutta toistaiseksi vain Suomen alueelta).


Hammaslääkäri Ulrika Blomquist-Koivula

Tämä hammaslääkäri sijaitsee Vaasassa osoitteessa Vaasanpuistikko 20 B.

PlusTerveydessä tehdään esimerkiksi hammastarkastuksia, hampaiden röntgentutkimuksia ja paikkauksia, juurihoitoja, myös suun terveyden edistämistä, hoidetaan iensairauksia mm. poistamalla hammaskivi, hoidetaan purentavaivoja ja tehdään suukirurgisia toimenpiteitä. Myös oikomishoidot, proteettinen hoito, laboratoriotutkimukset ja näytteenotot.

  • Paikkakunta:
  • Alue:
  • Nettisivut: https://www.plusterveys.fi/klinikka/ha…
  • Osoite: Vaasanpuistikko 20 B, 65100 Vaasa
  • Puhelinnumero: 06 317 4511. Soita:
  • Maksutapoja ei ole tiedossa.
  • Esittelysivua on katseltu: tähän mennessä 1521 kertaa
  • Tiedot päivitetty: elokuussa 2015 (2788 päivää sitten)

Nyt hammaslääkäriin! -hakemisto ei vastaa tämän Hammaslääkäri Ulrika Blomquist-Koivulasta kertovan hammaslääkärin karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Hammaslääkärille annetut mielipiteet:

Sven Gunnar Lind 24. heinäkuuta 2021

Hej Ulrika
Hoppas du har det bra!
Tyvärr måste jag berätta att din studiekompis Tomas Petersson (Småland) avled på midsommaraftonen 2021. Gå in och se dödsannons på Git Åkesons begravningsbyrå.
MVH
sven.lind@gmx.com

(On syytä huomioida, että tällä lomakkeella lähetetyt viestit päätyvät julkisiksi: kuka tahansa voi lukea ne. Jos haluat mieluummin lähettää Nyt hammaslääkäriin! -hakemiston tekijälle yksityisesti viestin, käytä palautelomaketta.)

Puuttuuko hakemistosta jonkin alan yrityksen tiedot? Voit halutessasi lähettää siitä vinkin palautelomakkeella. Tietojen pitäminen esillä tässä hakemistossa on maksutonta.


Alkuun