Särkeekö, vihlooko? Nyt hammaslääkäriin…

Tervetuloa hakemistoon, joka auttaa sinua löytämään lähimmän hammaslääkärin (mutta toistaiseksi vain Suomen alueelta).


Itä-Pasilan Hammaslääkärit

Smile Designin / Itä-Pasilan Hammaslääkärien vastaanotto on avoinna ma–to kello 8–17 ja perjantaisin 8–13. Viikonloppuisin suljettu. Ajanvarausnumerossa (09) 877 0040 päivystetään ma–to kello 8–16 ja perjantaisin 8–13.

Palveluihin kuuluu esteettinen hammashoito ja oikominen, suuhygienistin palvelut, korjaava hammashoito, proteettinen hammashoito ja implanttihoito.

Nyt hammaslääkäriin! -hakemisto ei vastaa tämän Itä-Pasilan Hammaslääkäreistä kertovan hammaslääkärin karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Onko sinulla kokemuksia Itä-Pasilan Hammaslääkäreistä?

(On syytä huomioida, että tällä lomakkeella lähetetyt viestit päätyvät julkisiksi: kuka tahansa voi lukea ne. Jos haluat mieluummin lähettää Nyt hammaslääkäriin! -hakemiston tekijälle yksityisesti viestin, käytä palautelomaketta.)

Puuttuuko hakemistosta jonkin alan yrityksen tiedot? Voit halutessasi lähettää siitä vinkin palautelomakkeella. Tietojen pitäminen esillä tässä hakemistossa on maksutonta.


Alkuun