Särkeekö, vihlooko? Nyt hammaslääkäriin…

Tervetuloa hakemistoon, joka auttaa sinua löytämään lähimmän hammaslääkärin (mutta toistaiseksi vain Suomen alueelta).


Kasihammas

Porvoossa sijaitseva Kasihammas Oy sijaitsee Aleksanterinkadulla. Ajanvaraus on käytettävissä ma–to kello 8–17 ja perjantaisin 8–14. Viikonloppuisin suljettu. Kasihammas tarjoaa niin hammaslääkärin kuin suuhygienistin palveluita.

Perushammashoito, kuten tarkastukset, paikkaus, ienhoito ja juurihoito. Myös hammaskiven ja värjäytymien poisto, valkaisu ja puhdistukset, implanttihoidot ja pienet kirurgiset toimenpiteet sekä proteettiset hoidot.

Nyt hammaslääkäriin! -hakemisto ei vastaa tämän Kasihampaasta kertovan hammaslääkärin karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

"Kasihammas" on saanut pisteet 3,3 yhteensä 10 pisteestä. Se on arvosteltu 3 kertaa.

Onko sinulla kokemuksia Kasihampaasta?

(On syytä huomioida, että tällä lomakkeella lähetetyt viestit päätyvät julkisiksi: kuka tahansa voi lukea ne. Jos haluat mieluummin lähettää Nyt hammaslääkäriin! -hakemiston tekijälle yksityisesti viestin, käytä palautelomaketta.)

Puuttuuko hakemistosta jonkin alan yrityksen tiedot? Voit halutessasi lähettää siitä vinkin palautelomakkeella. Tietojen pitäminen esillä tässä hakemistossa on maksutonta.


Alkuun