Särkeekö, vihlooko? Nyt hammaslääkäriin…

Tervetuloa hakemistoon, joka auttaa sinua löytämään lähimmän hammaslääkärin (mutta toistaiseksi vain Suomen alueelta).


Oma Hammaslääkärisi, Turku

Kiinteistön 4. kerroksessa sijaitseva Aurakadun vastaanotto palvelee suomeksi ja ruotsiksi. Palveluvalikoimaan kuuluu työpaikkahammashuolto, röntgenkuvaukset, implantit, suukirurgia, hampaiden valkaisu, myös suuhygienistin palvelut, hammastarkastukset ja yleishammashoito.

Päivystys on ma–pe kello 8–20. Viikonloppuisin suljettu.

Nyt hammaslääkäriin! -hakemisto ei vastaa tämän Turun Omasta Hammaslääkäristäsi kertovan hammaslääkärin karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

"Oma Hammaslääkärisi, Turku" on saanut pisteet 7,6 yhteensä 10 pisteestä. Se on arvosteltu 5 kertaa.

Onko sinulla kokemuksia Turun Omasta Hammaslääkäristäsi?

(On syytä huomioida, että tällä lomakkeella lähetetyt viestit päätyvät julkisiksi: kuka tahansa voi lukea ne. Jos haluat mieluummin lähettää Nyt hammaslääkäriin! -hakemiston tekijälle yksityisesti viestin, käytä palautelomaketta.)

Puuttuuko hakemistosta jonkin alan yrityksen tiedot? Voit halutessasi lähettää siitä vinkin palautelomakkeella. Tietojen pitäminen esillä tässä hakemistossa on maksutonta.


Alkuun