Särkeekö, vihlooko? Nyt hammaslääkäriin…

Tervetuloa hakemistoon, joka auttaa sinua löytämään lähimmän hammaslääkärin (mutta toistaiseksi vain Suomen alueelta).


Oral Hammaslääkärit, Kauppakeskus Kaari

Kauppakeskus Kaaren toimipiste aloitti toimintansa syyskuussa 2015. Avoinna ma–pe kello 8–20 ja lauantaisin 10–14. Sunnuntaisin suljettu.

Palveluihin kuuluu esimerkiksi esteettinen hammashoito, implantit, suu- ja leukakirurgia, hampaan poisto, juurihoito, protetiikka, hampaiden tarkastus, paikkaus ja valkaisu, hammaskiven poistaminen, hammaslaminaatit, iensairauksien hoito, suuhygienistin palvelut, röntgen/kuvantaminen, myös ikääntyneiden ja pelkopotilaiden sekä lasten hoitaminen. Nukutushammashoitokin on mahdollista.

  • Paikkakunta:
  • Alue:
  • Nettisivut: https://www.oral.fi/Toimipisteet/hamma…
  • Osoite: Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
  • Hammaslääkärin puhelinnumero ei ole tiedossa.
  • Maksutavat: Maksutavoiksi käy pankki- ja luottokortti sekä Oral-rahoitus.
  • Esittelysivua on katseltu: tähän mennessä 2312 kertaa
  • Tiedot päivitetty: toukokuussa 2016 (2501 päivää sitten)

Nyt hammaslääkäriin! -hakemisto ei vastaa tämän Kauppakeskus Kaaren Oralista kertovan hammaslääkärin karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

"Oral Hammaslääkärit, Kauppakeskus Kaari" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Se on arvosteltu 8 kertaa.

Onko sinulla kokemuksia Kauppakeskus Kaaren Oralista?

(On syytä huomioida, että tällä lomakkeella lähetetyt viestit päätyvät julkisiksi: kuka tahansa voi lukea ne. Jos haluat mieluummin lähettää Nyt hammaslääkäriin! -hakemiston tekijälle yksityisesti viestin, käytä palautelomaketta.)

Puuttuuko hakemistosta jonkin alan yrityksen tiedot? Voit halutessasi lähettää siitä vinkin palautelomakkeella. Tietojen pitäminen esillä tässä hakemistossa on maksutonta.


Alkuun