Särkeekö, vihlooko? Nyt hammaslääkäriin…

Tervetuloa hakemistoon, joka auttaa sinua löytämään lähimmän hammaslääkärin (mutta toistaiseksi vain Suomen alueelta).


Tämä hammaslääkäri vaikuttaa Nyt hammaslääkäriin! -hakemiston havaintojen mukaan lopettaneen toimintansa, muuttaneen uuteen osoitteeseen, tai vaihtaneen nimeään. Tämä esittelysivu säilyy esillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon toiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi keskiviikkona 16. päivä joulukuuta 2015.)

Oral Hammaslääkärit, Lassila

Ajankohtaista: toimipiste suljettiin syyskuussa 2015, jolloin työntekijät siirtyivät uudelle asemalle Oral Hammaslääkärit Kauppakeskus Kaareen.

Lassilan Oral-vastaanotto on avoinna maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin kello 8–18, tiistaisin 8–18.30 ja perjantaisin 8–14. Viikonloppuisin suljettu. Vastaanotolle on lyhyt matka Pohjois-Haagan rautatieasemalta.

Palveluihin kuuluu esimerkiksi esteettinen hammashoito, implantit, suu ja leukakirurgia, hampaan poisto, juurihoito, protetiikka, hampaiden tarkastus, paikkaus ja valkaisu, hammaskiven poistaminen, hammaslaminaatit, iensairauksien hoito, suuhygienistin palvelut, röntgen/kuvantaminen, myös ikääntyneiden ja pelkopotilaiden sekä lasten hoitaminen. Nukutushammashoitokin on mahdollista.-

  • Paikkakunta:
  • Alue:
  • Nettisivut: Hammaslääkärillä ei ole nettisivuja.
  • Osoite: Kaupintie 11 B, 00440 Helsinki
  • Puhelinnumero: 010 400 3400. Soita:
  • Sähköpostiosoite:
  • Maksutavat: Pankkikortti, luottokortti ja Oral-rahoitus
  • Esittelysivua on katseltu: tähän mennessä 2362 kertaa
  • Tiedot päivitetty: joulukuussa 2015 (2653 päivää sitten)

Nyt hammaslääkäriin! -hakemisto ei vastaa tämän Lassilan Oralista kertovan hammaslääkärin karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

"Oral Hammaslääkärit, Lassila" on saanut pisteet 6,5 yhteensä 10 pisteestä. Se on arvosteltu 2 kertaa.

Onko sinulla kokemuksia Lassilan Oralista?

(On syytä huomioida, että tällä lomakkeella lähetetyt viestit päätyvät julkisiksi: kuka tahansa voi lukea ne. Jos haluat mieluummin lähettää Nyt hammaslääkäriin! -hakemiston tekijälle yksityisesti viestin, käytä palautelomaketta.)

Puuttuuko hakemistosta jonkin alan yrityksen tiedot? Voit halutessasi lähettää siitä vinkin palautelomakkeella. Tietojen pitäminen esillä tässä hakemistossa on maksutonta.


Alkuun