Särkeekö, vihlooko? Nyt hammaslääkäriin…

Tervetuloa hakemistoon, joka auttaa sinua löytämään lähimmän hammaslääkärin (mutta toistaiseksi vain Suomen alueelta).


ProSmile

ProSmilella — Hyvinkään Hammaslääkäripalvelulla — on 30 vuoden kokemus hammashoidosta.

Palveluihin kuuluvat erilaiset diagnosointimenetelmät, suun ongelmien ennaltaehkäisy, kosmeettinen hammashoito, hampaiden ylläpitohoito, implantit, parodontiitin hoito, myös luonnonmukaiset hoidot sekä purentaongelmien hoito. Peruspalveluihin kuuluu esimerkiksi henkilökohtainen hammasneuvonta ja hoidon aikana mahdollisuus katsella videoita.

Nyt hammaslääkäriin! -hakemisto ei vastaa tämän ProSmilesta kertovan hammaslääkärin karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

"ProSmile" on saanut pisteet 5.7 yhteensä 10 pisteestä. Se on arvosteltu 3 kertaa.

Onko sinulla kokemuksia ProSmilesta?

(On syytä huomioida, että tällä lomakkeella lähetetyt viestit päätyvät julkisiksi: kuka tahansa voi lukea ne. Jos haluat mieluummin lähettää Nyt hammaslääkäriin! -hakemiston tekijälle yksityisesti viestin, käytä palautelomaketta.)

Puuttuuko hakemistosta jonkin alan yrityksen tiedot? Voit halutessasi lähettää siitä vinkin palautelomakkeella. Tietojen pitäminen esillä tässä hakemistossa on maksutonta.


Alkuun