Särkeekö, vihlooko? Nyt hammaslääkäriin…

Tervetuloa hakemistoon, joka auttaa sinua löytämään lähimmän hammaslääkärin (mutta toistaiseksi vain Suomen alueelta).


Oma Hammaslääkärisi, Seinäjoki

Seinäjoen Omasta Hammaslääkäristäsi saat yleishammashoidon lisäksi hampaiden valkaisun, oikomishoidon, suukirurgiset toimenpiteet, myös röntgenkuvaukset, työpaikkahammashoidon ja implantit. Palveluihin kuuluu lisäksi pelkopotilaiden hoitaminen.

Päivystys on ma–to kello 8–20, perjantaisin 8–14 ja lauantaisin 9–14. Sunnuntaisin suljettu.

Nyt hammaslääkäriin! -hakemisto ei vastaa tämän Seinäjoen Omasta Hammaslääkäristäsi kertovan hammaslääkärin karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Onko sinulla kokemuksia Seinäjoen Omasta Hammaslääkäristäsi?

(On syytä huomioida, että tällä lomakkeella lähetetyt viestit päätyvät julkisiksi: kuka tahansa voi lukea ne. Jos haluat mieluummin lähettää Nyt hammaslääkäriin! -hakemiston tekijälle yksityisesti viestin, käytä palautelomaketta.)

Puuttuuko hakemistosta jonkin alan yrityksen tiedot? Voit halutessasi lähettää siitä vinkin palautelomakkeella. Tietojen pitäminen esillä tässä hakemistossa on maksutonta.


Alkuun