Särkeekö, vihlooko? Nyt hammaslääkäriin…

Tervetuloa hakemistoon, joka auttaa sinua löytämään lähimmän hammaslääkärin (mutta toistaiseksi vain Suomen alueelta).


Tämä hammaslääkäri vaikuttaa Nyt hammaslääkäriin! -hakemiston havaintojen mukaan lopettaneen toimintansa, muuttaneen uuteen osoitteeseen, tai vaihtaneen nimeään. Tämä esittelysivu säilyy esillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon toiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi maanantaina 5. päivä maaliskuuta 2018.)

PlusTerveys Kauppakatu, Lapua

Lapualla ei vaikuta enää toimivan PlusTerveys-toimipistettä.

Tämä hammaslääkärin vastaanotto sijaitsee Lapualla osoitteessa Kauppakatu 4 D.

PlusTerveydessä tehdään esimerkiksi hammastarkastuksia, hampaiden röntgentutkimuksia ja paikkauksia, juurihoitoja, myös suun terveyden edistämistä, hoidetaan iensairauksia mm. poistamalla hammaskivi, hoidetaan purentavaivoja ja tehdään suukirurgisia toimenpiteitä. Myös oikomishoidot, proteettinen hoito, laboratoriotutkimukset ja näytteenotot.

  • Paikkakunta:
  • Alue:
  • Nettisivut: Hammaslääkärillä ei ole nettisivuja.
  • Osoite: Kauppakatu 4 D, 62100 Lapua
  • Puhelinnumero: 06 438 7332. Soita:
  • Maksutapoja ei ole tiedossa.
  • Esittelysivua on katseltu: tähän mennessä 2063 kertaa
  • Tiedot päivitetty: maaliskuussa 2018 (1843 päivää sitten)

Nyt hammaslääkäriin! -hakemisto ei vastaa tämän Kauppakadun PlusTerveydestä kertovan hammaslääkärin karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

"PlusTerveys Kauppakatu, Lapua" on saanut pisteet 1 yhteensä 10 pisteestä. Se on arvosteltu 1 kertaa.

Onko sinulla kokemuksia Kauppakadun PlusTerveydestä?

(On syytä huomioida, että tällä lomakkeella lähetetyt viestit päätyvät julkisiksi: kuka tahansa voi lukea ne. Jos haluat mieluummin lähettää Nyt hammaslääkäriin! -hakemiston tekijälle yksityisesti viestin, käytä palautelomaketta.)

Puuttuuko hakemistosta jonkin alan yrityksen tiedot? Voit halutessasi lähettää siitä vinkin palautelomakkeella. Tietojen pitäminen esillä tässä hakemistossa on maksutonta.


Alkuun